Nou daar was dan het moment aangebroken: met de handen in het haar en volledig in paniek daar ik geen backup van mijn mac had gemaakt en slechts een wit scherm aanschouwde.

‍Na even te hebben Goggled vond ik de site van MacJunky en tussen de reviews een bericht van iemand die ik als zeer betrouwbaar aanmerk. Meteen maar op de voicemail ingesproken en voordat ik ook nog een mail kon versturen werd ik reeds terug gebeld en gerust gesteld.

Vandaag mocht ik langskomen (in de avond, lekker handig als je werkt) Kia ontving mij hartelijk ondanks dat ik wat later dan afgesproken was gearriveerd. Hij zou mijn Mac in het weekend onderhanden nemen, maar zou terwijl ik mijn gegevens ging invullen alvast even kijken.

‍Tot mijn verbazing was hij eerder klaar dan ik en hoefde ik niets af te rekenen. Dat niet afrekenen vind ik vrij uniek, maar ook de wijze waarop Kia mij behandelde, niet als een dummy, maar vooral geruststellend en adviserend is een verademing in een tijd waar het vooral om het scoren gaat.

‍Zijn adviezen neem ik ter harte en zal nog dit weekend een harde schijf voor de backup aanschaffen. Echter wat het belangrijkste van alles is: zijn telefoonnummer leg ik vast op alle mogelijke manieren zodat ik die niet kan vergeten.

Kia je bent een toppertje! Thanxs